205 Packning (62/365)

Imorgon bär det av och mitt mammahjärta kommer få det tufft en tid framöver…

Dottern med sambo ska ut och ”backpacka” i 5 månader och resan startar imorgon bitti. Ryggsäckarna är fyllda av packpåsar och annat som kan vara bra att ha på resan.

Tänk så mycket dom ska få uppleva och se 🙂

Jag har skickat med 2 önskningar…

Ett litet meddelande varje dag, eller så ofta det går och

en fingerborg från varje land dom besöker 🙂

Önskar dom båda en fantastisk resa ❤

Annonser

21 reaktioner till “205 Packning (62/365)

  1. Tack! Visst är det så. Man ska verkligen passa på när det är möjligt och visst kan även jag känna att det finns saker man skulle passat på att göra men men… Får se fram emot ledigheten i mogen ålder och då ta med maken och väskan och se sig omkring i vida världen 🙂

   Liked by 1 person

   1. Så är det! Å andra sidan hade en annat för sig som också är värt en hel del, en kan ju inte göra allt och som du skriver det kommer förmodligen fler tillfällen 😉

    Liked by 1 person

 1. Åhh.. vad spännnade!! Fem hela månader är en lång tid och tänk vad mycket de kommer att få se och uppleva. Förstår att det är med blandade känslor som du ser Malin förbereda sig inför sin långa bortvaro men tackolov så är det ju idag lätt att kommunicera med varandra var än man befinner sig. Hon kommer återvända hem med många nyttiga lärdomar plus väldigt många fina minnen i bagaget. Som du med glädje fått ta del av under resans gång….

  Liked by 1 person

  1. Men Åh tack för dom fina orden Anita! Dom gick rakt in i mitt ”mammahjärta”. Det kommer absolut att gå bra, det är jag säker på. Det känns väl lite extra tufft just nu bara när det är dags för avfärd.

   Liked by 1 person

 2. Så oerhört spännande för dottern med sambo. Vilket äventyr. Fingerborgen är jag med på men du borde låta henne få lite längre lina… Snyggt foto med packpåsarna i vackra färger.

  Liked by 1 person

  1. Tackar 🙂 Jodå… hon ska få lite lina… Och jag förstår att det kommer inte vara helt enkelt med uppkopplingar när dom visat oss sina tilltänkta boenden. Men när det går önskar jag en liten liten hälsning bara för att få ett lugn.

   Liked by 1 person

  1. Tack! Jag tyckte det var så effektfullt när hon lade upp alla sina packpåsar för att visa mig. Väldigt smart att använda såna för att på så sätt få någon typ av ordning i ryggsäcken. Men ojoj… nu bär det snart iväg…

   Gilla

  1. Ja nog är det så allt. Har sett några bilder idag från ett grönt Sri Lanka 🙂 Känns väldigt bra att få ett litet meddelande och ett extra plus när man får se hur det ser ut där dom är.

   Liked by 1 person

 3. Så roligt för dem att backpacka! Känner igen påsarna, då min dotter också är iväg och reser. Lite tufft för mamma hjärtan och man blir glad för varje meddelande man får.

  Liked by 1 person

  1. Då vet du hur det känns och varje meddelande är en lättnad. Dottern som just nu befinner sig på Sri Lanka blev orolig då dom verkade vara blockerade på typ fb och instagram. Kunde då läsa på internet att så gott som alla andra sociala medier där vi kan ha kontakt är blockerat av regeringen. Detta pga den konflikt som råder i landet… Tack och lov funkar Line än så länge :).

   Liked by 1 person

Ett ord eller 2 gör mig glad :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.